Сърфирам безопасно

главната роля във филма изпълнява Илия ЛасинВ световния ден за безопасност в Интернет 12 февруари 2008 г.  ще се състои премиерата на документалния-образователен филм  „Децата безопасно в Интернет“. От средата на март филмът ще бъде прожектиран из училища в цялата страна в рамките на открити уроци, придружени с дискусии.

Кампанията „Децата безопасно в Интернет“ е съвместна инициатива на Майкрософт, детския портал Az-deteto.com,  фондация „Благодеятел“, „Ривайв Вижън" и с подкрепата на Националната Гореща линия за борба с незаконно и вредно за деца съдържание в Интернет, Обществения съвет за безопасен Интернет, Министерство на образованието и науката, Държавна агенция за информационни технологии и съобщения, Държавна агенция за закрила на на детето, SOS Детски селища България, Асоциация Родители и Българска асоциация по информационни технологии.

режисьор на филма - Андрей Хадживасилев
сценарий - Жюстин Томс
оператор - Борис Славков
композитор - Георги Стрезов

Повече за филма може да намерите в:
официалния уебсайт - www.revivevision.com/sarfirambezopasno

Вики обяснява правилата за безопасен интерент във филмаУчебен час - кадър от филма
Режисьор, сценарист и оператора на филма в добро настроение по време на снимкитеЕкипа на филма с децата от 22-ро СОУ
Снимки - Деян Пепелджийски

Бате Сашо
Бате Сашо

С Андрей Хадживасилев се работи прекрасно! Един неуморим творчески ум, готов да екпериментира и да търси креативност в кадъра! Благодаря ти за профеисонализма! Бате Сашо (Александър...

eXTReMe Tracker