За нас

снимка - Явор Петров

"Ривайв Вижън" е филмова компания, създадена през 2007 година, доказала и утвърдила своята успешна видео продукция през годините. Основната дейност на филмовото студио е създаването на игрални и документални филми, TV реклами, и музикални клипове. Те могат да са предназначени както за кино и телевизионния екран, така и за други мултимедийни платформи: DVD, презентации и промоции, интернет.

Екипът ни се състои от високо квалифицирани специалисти с професионално образование в сферата на визуалните изкуства: кино и телевизия, фотография, музика, сценични изкуства, компютърни технологии и дизайн. С гордост може да заявим, че сме винаги готови да дадем всичко от себе си и да работим с удоволствие за нашите клиенти 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата! Тяхната удовлетвореност е най-точният показател за добре свършената ни работа.

Според изискванията и бюджета на нашите клиенти реализираме видео заснемане от земя, въздух и под вода на най-модерните Full HD и Ultra High Definition 4K видеокамери (включително Arri Alexa, RED, Phantom, Blackmagic, Canon, Lumix). Предлагаме пълна гама постпродукция: видео и аудио монтаж; визуални ефекти и анимация; дублаж и озвучаване; субтитриране; DVD мастеринг и ауторинг.

Revive Vision разполага и предлага под наем собствена снимачна техника за Full HD и UHD 4K продукция. Също така работим съвместно с най-големите филмови студиа и рентал компании на преференциални цени при наемане на допълнителна техника и оборудване в зависимост от нуждите на всеки проект.

Предпочитани брендове, с които работи филмово студио Revive Vision

Revive Vision продукция
- телевизионни реклами
- вирусно видео (viral marketing)
- музикални клипове
- 3D стереоскопично видео (RealD 3D)
- игрални филми
- документални филми
- имиджови/социални филми
- концерти, ревюта, конференции и др. събития
- live streaming (излъчване "на живо")

Revive Vision постпродукция
- видео и аудио монтаж
- цветни корекции
- 2D и 3D анимация
- визуални ефекти
- дублаж и субтитриране
- мастеринг, ауторинг
- тиражиране видеоносители (DVD, BluRay)
- DCP кино мастеринг
- задкадров глас и радио реклами

Не се колебайте да се свържете с нас във всеки един момент. Нашите професионални режисьори, оператори, композитори, сценаристи и дизайнери са на Ваше разположение за безплатна консултация и изготвяне на оферта!

Може да се запознаете подробно с нашето портфолио. Не пропускайте да проверите мнението и препоръките на голяма част от българските известни личности и клиенти, с които сме имали честта и удоволствието да работим в раздел - Другите за нас

Сред нашите партньори и клиенти са:
ABC Design & CommunicationsMicrosoft БългарияFTS БългарияM-tel LOOPмебели АРОНАлианц Банк Българияхипермаркети CBA
Френски институт - БългарияНова телевизияMAD TV БългарияPRO FilmsАРТ БГ - продуцентска компанияОлинезаBayer

Румънеца & Енчев
Румънеца & Енчев

Енчев Андрей е един от малкото режисьори, който успя да ни строи с Румънеца в права линия. Освен това подозирам, че имаше връзка поне с две от момичетата от група "Cacao", което още...

eXTReMe Tracker