Видео реклама по време на пандемия - анимация и стрийминг

В тези трудни за бизнеса и хората дни на изолация, не трябва да преустановявате работа, а да оптимизирате комуникацията си. Видеото както винаги е сред най-ефективните методи за промотиране на стоки и услуги. А хората в този момент са пред екраните, прелиствайки съдържание. Логично е да се спрат на поднесеното по най-атрактивен начин.

В условия на пандемия трябва да се съобразим с техническите възможности. За известно време заснемането в натура (студио, интериор/екстериор) с хора и актьори ще е ограничено или възможно само при специални условия. А също така трябва да мислим за по-гъвкави решения от към бюджет. Вижте нашите предложения за видео реклама по време на криза:

 


Екипът на филмова компания Ривайв Вижън е на разположение за безплатна консултация, за да ви помогнем да изпъкнете чрез видео пред конкурентите си. А ето и няколко подходящи бюджетни и бързи примери, които избрахме от портфолиото ни (включително нашето представяне):

 

 

 

 

Контракт Сити
Контракт Сити

Работата ни с  Ривайв Вижън беше удоволствие за нас. Професионално, отговорно и бързо изпълнение на задачите, съчетано с приятелско отношение и съвети. Желаем им все повече нови и...

eXTReMe Tracker