Случаят Кюри - детски игрален филм

Случаят КюриДетският игрален филм с работно заглавие "Случаят Кюри" е най-новият проект на филмово студио Ривайв Вижън и режисьора Андрей Хадживасилев. Филмът е подкрепен от Национален филмов център, а негов продуцент е Пламен Йорданов (Инкомс Проджект).

Авторският сценарий е на Сабина Иванова и Пламена Велковски, с помощта на Кирил Орлов, Анна Дамянова и Вени Петрова. Лентата ще бъде реализирана от дългогодишният творчески колектив на режисьора Андрей Хадживасилев - оператора Божидар Симеонов, художник-сценографа Христина Дякова и композитора Георги Стрезов.

В последните години филмовите творци каточели забравиха за детската аудитория. Ако тази негативна тенденция продължава така, след време родното кино няма да има публика. Затова от филмова компания Ривайв Вижън активно ще работим за малките зрители през следващите години!

Анотация на филма:

ТОНИ(8) ще се яви на научен фестивал с опитната мишка Мария Кюри. РАЯ(8) иска да помогне на приятеля си СТЕФАН(10) да изкара контролното по математика, но Тони отказва да съдейства. Мария Кюри е отвлечена. За да я получи обратно, Тони трябва да се изправи пред различни предизвикателства. Балетната постановка на училището е провалена с гръм и трясък, но за сметката на едно ново приятелство.

В момента стартира кастинга за главни роли. Продукцията търси предимно деца между 8 и 12 годишна възраст с актьорски умения и/или опит пред камера. Желаещи за участие в кастинга може да подават своите кандидатури онлайн на адрес:  http://casting.revivevision.com

Очаквайте скоро още любопитна информация. Предстояща продукция - лято 2017г.

Румънеца & Енчев
Румънеца & Енчев

Енчев Андрей е един от малкото режисьори, който успя да ни строи с Румънеца в права линия. Освен това подозирам, че имаше връзка поне с две от момичетата от група "Cacao", което още...

eXTReMe Tracker