Румънеца & Енчев

Румънеца и ЕнчевЕнчев

Андрей е един от малкото режисьори, който успя да ни строи с Румънеца в права линия. Освен това подозирам, че имаше връзка поне с две от момичетата от група "Cacao", което още не съм установил, но тях определено ги юркаше по-малко на снимките на съвместното ни видео. Мога да кажа, че е един изключително талантлив млад човек, който има потенциала да се превърнe в един от най-добрите режисьори в България, аз лично му го пожелавам!

Румънеца

Мога да кажа, че на първо място е голям пич. За разлика от другите екипи, с които сме работили този на Андрей се оказа много готин! Момчетата са млади, енергични и най-вече много точни. Честно да си призная в първия момент, когато се събрахме на снимачната площадка бях много притеснен, но те ми показаха, че са едни истински професионалисти. Надявам се пак да имаме възможност да работим с тях!
 

Димо - група P.I.F.
Димо - група P.I.F.

Андрей е изключително креативен млад режисьор, който успява от нищо да направи нещо и то въздействащо по позитивен начин. Много сме доволни от работата ни с него и неговия екип. Мисля, че...

eXTReMe Tracker