Vatticana - Носталгия

Българската рокгрупата "Vatticana" е създадена още през 1993г. В момента групата е в състав ог: Любомир Дюлгеров - вокал, Детелин Димитров - клавир, Росен Нешков - китара, Мирослав Михайлов - дръмс, Веселин Христов - бас. Още в началото член на "Vatticana" е бил и Георги Милчев - Годжи (Кукубенд).

Първото парче на "Vatticana" е записано още със самото и създаване. То се казва "Move In On" и е записано в студиото на Максим Горанов, бивш китарист на Диана Експрес. Още същата година участват с него в телевизионното предаване за млади таланти на БНТ "Хит минус едно" е печелят награда.

"Въпреки, че албумът ни включва и песни на английски език, искахме да поднесен на родните меломани едина българска свежа рокбалада с модерна визия. Много се радвам, че клипът на "Носталгия" се получи точно така, както си го представяхме. Надявам се и публиката да го хареса!" сподели вокалът Любомир Дюлгеров.

Текстът на “Носталгия” е на Любо Анов, музиката на Детелин Димитров.
Видеото е реализирано от: Доби Николов – режисьор, Андрей Хадживасилев – продуцент, Йонко Балевски – оператор

Рокбандата и снимачния екип след края на снимкитеРаботен момент от първия снимачен денКадър от клипаРаботен момент от първия снимачен денРаботен момент от втория снимачен денКадър от клипа с главните герои Кети и Ицо
Снимки - Явор Петров

Фондация Една от 8
Фондация Една от 8

Вече 5 години работим с Андрей Хадживасилев и целия екип от Ривайв Вижън. Да погледнеш рака в очите, да запечаташ в един кадър мечтите на майка, която губи битката със смърта, да търсиш...

eXTReMe Tracker